TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A Chrysler 47 éve nem adott el olyan kevés autót, mint tavaly. A másik vezető amerikai járműgyártó, a Ford tavalyi értékesítése 15 százalékkal csökkent - közölték a cégek kedden.

A Chrysler közel 931 ezer járművet értékesített 2009-ben. Utoljára 1962-ben adott el 1 millió járműnél kevesebbet. A Chrysler tavalyi értékesítése 36 százalékkal zuhant 2008-hoz képest.

Az amerikai járműgyártó ágazat egésze szenvedett tavaly, az eladások összességében közel 30 éves mélypontra kerültek.

Vannak ugyanakkor biztató jelek. A Ford például jól zárta a decembert, amikor 33 százalékkal nőttek az eladásai. A cég szerint 1995 óta először nőtt a piaci részesedése az Egyesült Államokban.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.