<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi a béke ára Ukrajnában és ki fizeti meg? Lesz-e hitel Magyarországon?

Találkozzon személyesen neves külpolitikai szakértőkkel és bankvezérekkel!

Klasszis Klub Live - először élőben, személyesen, Budapesten!
Vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. március 23.

Jelentkezzen most!

A 2020-as Trianon-emlékév újabb hirdetéseit Balásy Gyula cégei intézik.

Újabb 700 millió forint megy el a 2020-as Nemzeti Összetartozás emlékév és a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány kommunikációjára, derül ki az EU-s közbeszerzési értesítőből.

A Schmidt Mária által vezetett alapítvány a Trianon-emlékév néven is ismert rendezvénysorozat reklámozására írta ki a tendert, melyet Balásy Gyula kormányközeli médiavállalkozó két cége, a New Land Media Reklám, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. és a Lounge Design Szolgáltató Kft. nyert el. A nyílt eljáráson más induló nem is volt. A szerződést szeptember 23-án kötötték meg a felek.

A feladat az alapítvány tevékenységét promotáló médiakampány kivitelezése megyei-, országos napilapok, heti, kétheti és havi lapok, közterületi hirdetési felületek, online hirdetési felületeken, valamint a tévében és a rádióban.

És hogy miért kell egy tavalyi programosorozatot nem csak idén, de még jövőre is reklámozni? Azért, mert az emlékévhez kapcsolódó Trianon 100 Összetartoztunk – Összetartozunk vándorkiállítás még csak most, októberben indult, és 2022 szeptemberéig vándorol majd Magyarországon, összesen 18 nagyvárosba jut majd el.