2001. december 5. 11:00

A Matáv Rt. felkérésére a Carnation Rt. tanácsadói egy konzultációs projekt során elemezték a www.matav.hu website karbantartási és frissítési folyamatait.

A Matáv Rt. felkérésére a Carnation Rt. tanácsadói egy konzultációs projekt során elemezték a www.matav.hu website karbantartási és frissítési folyamatait, majd kidolgozták egy testre szabott, komplex tartalom és workflow menedzsment rendszer tervét – közölte a Carnation Rt. A tanácsadási projektet követően a Carnation Rt. az Axelero Rt.-vel együttműködve fejleszti ki a www.matav.hu internetes oldalak tartalmi frissítését és karbantartási munkafolyamatait támogató webes alkalmazásokat.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.