2015. június 22. 10:37

A Fővárosi Vízművek nyerte el azt az indonéziai pályázatot, amelynek keretében 35 kistelepülés vízellátását oldják meg 50 millió dollár magyar kötött segélyhitelből az országban - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium az MTI-vel.

A Fővárosi Vízművek indonéziai szerepvállalásával egyidejűleg a magyar kis- és középvállalkozásoknak is lesz lehetőségük arra, hogy beszállítóként bekapcsolódjanak a nemzetközi projektbe - közölte a tárca.

Indonéziában gondot jelent a kisebb települések vízellátása, és a tiszta víz előállítása. A kormány 700 település vízellátását szeretné megoldani a következő években, és ebben lehet komoly szerepe a Fővárosi Vízműveknek, mert Indonéziában élénk az érdeklődés a Fővárosi Vízművek újszerű technológiái iránt - írta a KKM.

MTI

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!