2002. július 9. 15:10

A Fujifilm fényképezőgépek és a Holsten sört népszerűsítő promóció lebonyolításával bízták meg a HPSPPD ügynökséget.

A Fujifilm fényképezőgépek és a Holsten sört népszerűsítő promóció lebonyolításával bízták meg a HPSPPD ügynökséget.

A FujiFilm Magyarország Kft. esetében digitális fényképezőgépekre koncentráló termékbemutatók lebonyolítására szól a megbízás. A széleskörű elméleti és gyakorlati információval ellátott hostessek a MediaMarkt üzleteiben felállított látványos és dekoratív bemutatópult és háttérpanel segítségével hívták fel a vásárlók figyelmét a Fujifilm fényképezőgépek előnyeire és könnyen kezelhetőségére. A bemutatók október közepétől indulnak és a május elejétől június közepéig tartott promóció szolgál mintául.

A másik akció során az ügynökség a Borsodi Sörgyár megrendelésére indított promóciót. Holsten forgalmazója részére megtervezett és kivitelezett kampány során 5 darab Holsten kupakot kell a fogyasztóknak összegyűjteniük és a megadott címre elküldeniük. A játékában egy Jeep Wrangler-t nyerhet a Holsten Nyári Kupakszezon legszerencsésebbje. A július 1-től augusztus 31-ig tartó akció során nagyobb hipermarketekben, közlekedési csomópontokban, strandokon egyaránt találkozhatnak a Holsten hostesseivel. A hostessek egy promóciós borítékban Holsten Joker kupakot adnak ajándékba, melynek segítségével már 4 kupakkal is nyerhet a szerencsés beküldő.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.