2002. március 19. 11:00

Lezajlott az első hazai egészségügyi website akvizíció. A múlt héten aláírták a SoftCell Kft. és a HáziPatika.com Kft. között létrejött szerződést, mely szerint a HáziPatika.com megvásárolta a Patika.hu egészségügyi site-ot. Lezajlott az első hazai egészségügyi website akvizíció. A múlt héten aláírták a SoftCell Kft. és a HáziPatika.com Kft. között létrejött szerződést, mely szerint a HáziPatika.com megvásárolta a Patika.hu egészségügyi site-ot.

A SoftCell Kft. 1999-óta működtette a patika.hu domain alatt elérhető egészségügyi információs weboldalt. Az oldalon a napi frissítésű egészségügyi hírek mellett megtalálható volt a Magyarországon recept nélkül kapható gyógyszereket nyilvántartó legnagyobb és legteljesebb, betegtájékoztatókkal és képekkel kiegészített adatbázis, valamint az ország összes gyógyszertára és elérhetőségeik. A HáziPatika.com megvásárolta a patika.hu domainnevet és a Patika.hu teljes adatbázisát. A gyógyszer- és gyógyszertár-adatbázist a felvásárló nem szünteti meg, hanem integrálja saját oldalának tartalmába.

A HáziPatika.com jelenleg havi 100.000 látogatót és több mint 20.000 regisztrált felhasználót tudhat magáénak. Idén februárban kéthetes budapesti óriásplakát-kampányt indított, ezzel is növelve ismertségét. Újabb állomásként ezzel az akvizícióval tovább erősítette piacvezető pozícióját az egészségügyi portálok terén Az elért eredményekre a gyógyszergyártó- és forgalmazó cégek is egyre jobban felfigyelnek.

A pontos vételárról a felek nem nyilatkoztak, de mind az eladó, mind a felvásárló elégedett a megállapodással.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.