2002. július 19. 06:26

A mintegy 13.000 négyzetméter összterületű új központban több mint 160 munkatárs dolgozik majd.

A mintegy 13.000 négyzetméter összterületű új központban több mint 160 munkatárs dolgozik majd olyan neves nemzetközi vállalatoknak, mint az Agfa, a Bayer, a Grundig, a Hewlett Packard, a Ciba, a Yamaha, az Oper és a Hilti. A beruházás nagysága meghaladja a 10 millió eurót (2,45 milliárd forint). Az új Dunaharaszti logisztikai központ 10.536 négyzetméter raktárterülettel és több mint 10.000 raklaphellyel rendelkezik. Az első kiépítési fázisban 29 kamion beállási lehetőségét biztosító zsebes kapu kerül üzembe helyezésre, amely további 13-mal bővíthető majd.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.