2002. március 21. 11:00

A Nexus Reklámügynökséget bízta meg a Sara Lee a Gabi babaápoló termékcsaládot népszerűsítő image-kampány kidolgozásával.

A Nexus Reklámügynökséget bízta meg a Sara Lee a Gabi babaápoló termékcsaládot népszerűsítő image-kampány kidolgozásával.

A kampány célja az eladások növelése mellett a nagy ismertséggel rendelkező, két éve tartalmilag és formailag egyaránt megújult márka image-ének fiatalítása. A "Mesébe illő gondoskodás" szlogennel futó kreatív anyag az első lépése annak a hosszú távú kommunikációs stratégiának, melynek alapkoncepciója, hogy párhuzamot vonunk a minőségi baba-mama kapcsolat bemutatása és az új Gabi jobb minősége, megbízhatósága, korszerűsége között. Az image kampány március közepétől látható a TV-ben és a nyomtatott sajtóban.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.