2011. június 23. 10:55

A Nissan 15 százalékos profitesést vár 2011-től a jen erősödése és a magasabb alapanyagárak miatt.

Japán második legnagyobb autóipari cégóriása 270 milliárd jenes profitot vár 2012 márciusig, ami 319,22 milliárd volt 2010-ben. A cég várakozásai optimistábbak, mint a Reuters elemzői által prognosztizált 252,20 milliárd jen.

A Nissan 7,1 százalékos emelkedést várt az eladásokban, míg az üzemi eredményben 14 százalékos csökkenést.

A japán katasztrófa után a cég újrakezdte a termelést április közepén, de csak októberre várható a földrengés és cunami előtti gyártóteljesítmény visszaállása.

A Nissan célja a globális eladások növelése 9,9 százalékkal, ami összességében 4,6 millió jármű eladását jelenti. Ebből a kínai piacon vár 12 százalékos (1,15 millió jármű), valamit 6,8 százalékos növekedést az amerikai eladásokban (1,33 millió jármű).

Az ázsiai tőzsdék bezárásáig szárnyaltak a cég papírjai.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.