2002. július 25. 08:47

A világ legnagyobb fogyasztási elektronikai termékeket gyártó vállalata, a Sony Corp. nyereséggel zárta az első negyedévet.

Az eredmény növekedésben kulcsszerepet játszott a Pókember című film, amely óriási kasszasikernek bizonyult. A társaság nettó bevétele 57,2 milliárd jen (492 millió dollár) volt a június 30-ával végződő időszakban, míg korábban 30,1 milliárdos veszteséget könyvelt el a cég. Ez részvényekre fordítva 62,23 jenes hasznot jelent szemben az ezt megelőző 39,26 jenes deficittel. A forgalom 5,4 százalékos bővüléssel 1,72 trillió jent ért el, ami időszakos csúcsnak számít. A Pókember mozifilm idáig nem kevesebb, mint 675 millió dollárt hozott a Sony konyhájára, ami a forgalmazó történetének eddigi legjobb eredménye.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.