2002. március 25. 11:00

A Vivendi-Webigen közös cég révén a Vivendi tovább erősítheti internetes jelenlétét, a Wallis-érdekeltségű Webigennek ugyanis opciója van az Index.hu Rt. megvételére.

A Vivendi-Webigen közös cég révén a Vivendi tovább erősítheti internetes jelenlétét, a Wallis-érdekeltségű Webigennek ugyanis opciója van az Index.hu Rt. megvételére. Amennyiben sikerül megkötni az Index.hu-val az üzletet, akkor a Vivendi a most elindított Univerzum nevű portáljával együtt négy internetes tartalomszolgáltatóban is szerephez juthat – számolt be Napi értesül. A Webigen már tulajdonos az Infostartot működtető cégben is, az Index pedig ajánlatot tett az Internettóra.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.