2002. július 11. 08:32

Hat veszteséges negyedév után nyereségről számolt be a Yahoo! Inc. internetes médiacsoport: 21,4 millió dollár a második negyedévben , ami 3 cent nettó profitot jelent részvényenként. Az árbevétele 225,8 millió dollár, ez egy év alatt 24 százalékos növekedés. Több mint a duplájára emelkedett fizetős szolgáltatások bevétele 74,1 millió dollárra nőtt egy év alatt

Hat veszteséges negyedév után nyereségről számolt be a Yahoo! Inc. internetes médiacsoport: 21,4 millió dollár a második negyedévben , ami 3 cent nettó profitot jelent részvényenként. Az árbevétele 225,8 millió dollár, ez egy év alatt 24 százalékos növekedés. Több mint a duplájára emelkedett fizetős szolgáltatások bevétele 74,1 millió dollárra nőtt egy év alatt.

A második negyedév végén a cég 1 millió felhasználóval büszkélkedhetett, 400 ezerrel többel az előző negyed év véginél, az egész év végre pedig több mint 2 millióra számítanak. A Yahoo! az igen gyászos New York-i tőzsdezárás után tette közzé eredményeit, a zárást követő kereskedelemben papírjainak árfolyama megindult fölfelé.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.