2002. július 11. 08:32

Hat veszteséges negyedév után nyereségről számolt be a Yahoo! Inc. internetes médiacsoport: 21,4 millió dollár a második negyedévben , ami 3 cent nettó profitot jelent részvényenként. Az árbevétele 225,8 millió dollár, ez egy év alatt 24 százalékos növekedés. Több mint a duplájára emelkedett fizetős szolgáltatások bevétele 74,1 millió dollárra nőtt egy év alatt

Hat veszteséges negyedév után nyereségről számolt be a Yahoo! Inc. internetes médiacsoport: 21,4 millió dollár a második negyedévben , ami 3 cent nettó profitot jelent részvényenként. Az árbevétele 225,8 millió dollár, ez egy év alatt 24 százalékos növekedés. Több mint a duplájára emelkedett fizetős szolgáltatások bevétele 74,1 millió dollárra nőtt egy év alatt.

A második negyedév végén a cég 1 millió felhasználóval büszkélkedhetett, 400 ezerrel többel az előző negyed év véginél, az egész év végre pedig több mint 2 millióra számítanak. A Yahoo! az igen gyászos New York-i tőzsdezárás után tette közzé eredményeit, a zárást követő kereskedelemben papírjainak árfolyama megindult fölfelé.