TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A szerdán bezárt Zoom.hu után most újabb, tavaly elindított portál, a Zóna.hu működése került veszélybe - tudta meg a Napi Gazdaság.

Megszűnhet a Zóna.hu internetes portál, amelyet tavaly áprilisban alapítottak a Magyar Hírlap szerkesztőségétől "felállt" munkatársak, köztük Szombathy Pál, akit annak idején Széles Gábor küldött el a napilap főszerkesztői székéből. A Zónát működtető cég egyelőre még működik, de a portál két hete nem frissül, csak a régebbi anyagok olvashatóak az oldalon. A 4,4 millió forint tőkével alapított Zóna Média Kft. mögött egy kilétét egyelőre titkoló üzleti angyal áll, aki mintegy százmillió forintot invesztált korábban a társaságba.

Az utóbbi időben azonban egyelőre ismeretlen okokból megrendülhetett a bizalom a felek között, a befektető ugyanis hónapok óta nem fizet a külsős munkatársaknak. A tartozás a Napi információi szerint több millió forintra rúg. Szombathy Pál részleteket nem kívánt elárulni azzal kapcsolatban, hogy mi okozta a pénzügyi problémákat, illetve megmarad-e a portál vagy sem, fizet-e a befektető vagy sem. Annyit azonban elmondott, hogy a lap sorsa még nem dőlt el, a kialakult helyzet megoldásáról folynak a tárgyalások a befektető és a cég vezetői között.

A Zóna tematikáját mindennapi magazinként határozták meg és érdekes színfoltja a hazai weblappiacnak. Három kiadást készített a szerkesztőség, egyet délelőtt, egyet délben és egyet este, átértelmezve az online lapok működését. A szerkesztőség meglehetősen kicsi, az impresszumban összesen két újságírót jegyeznek- írja a Napi.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.