2009. április 24. 06:14

A szerdán bezárt Zoom.hu után most újabb, tavaly elindított portál, a Zóna.hu működése került veszélybe - tudta meg a Napi Gazdaság.

Megszűnhet a Zóna.hu internetes portál, amelyet tavaly áprilisban alapítottak a Magyar Hírlap szerkesztőségétől "felállt" munkatársak, köztük Szombathy Pál, akit annak idején Széles Gábor küldött el a napilap főszerkesztői székéből. A Zónát működtető cég egyelőre még működik, de a portál két hete nem frissül, csak a régebbi anyagok olvashatóak az oldalon. A 4,4 millió forint tőkével alapított Zóna Média Kft. mögött egy kilétét egyelőre titkoló üzleti angyal áll, aki mintegy százmillió forintot invesztált korábban a társaságba.

Az utóbbi időben azonban egyelőre ismeretlen okokból megrendülhetett a bizalom a felek között, a befektető ugyanis hónapok óta nem fizet a külsős munkatársaknak. A tartozás a Napi információi szerint több millió forintra rúg. Szombathy Pál részleteket nem kívánt elárulni azzal kapcsolatban, hogy mi okozta a pénzügyi problémákat, illetve megmarad-e a portál vagy sem, fizet-e a befektető vagy sem. Annyit azonban elmondott, hogy a lap sorsa még nem dőlt el, a kialakult helyzet megoldásáról folynak a tárgyalások a befektető és a cég vezetői között.

A Zóna tematikáját mindennapi magazinként határozták meg és érdekes színfoltja a hazai weblappiacnak. Három kiadást készített a szerkesztőség, egyet délelőtt, egyet délben és egyet este, átértelmezve az online lapok működését. A szerkesztőség meglehetősen kicsi, az impresszumban összesen két újságírót jegyeznek- írja a Napi.

MTI/Menedzsment Fórum

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!