2001. december 19. 11:00

A végleges adatok szerint a folyó fizetési mérleg 17 millió euró többlettel zárt októberben, így az első tíz havi deficit 296 millió euró volt.

Az előzetes adatok szerint a folyó fizetési mérleg 7 millió euró többlettel zárt októberben, így az idei tíz havi deficit 305 millió euró volt.

A folyó fizetési mérleg 39 millió euró többlettel zárt ez év szeptemberében, így az ez év első kilenc havi deficit 313 millió eurót ért el.

Tavaly októberben a folyó mérleg hiánya 55 millió eurót ért el, ezzel az elmúlt év első tíz hónapjában a folyó fizetési mérleg deficitje 1,048 milliárd eurót tett ki.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.