2002. július 24. 12:28

Az Antenna Hungária Rt. szerdai rendkívüli közgyűlésén megválasztotta a cég új igazgatóságát.

Új igazgatósági és felügyelő bizottsági tagokat választott meg az Antenna Hungária (AH) Rt. rendkívüli közgyűlése szerdán, a cég fő tulajdonosa, az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő (ÁPV) Rt. javaslatára. A mostani döntés alapján szétválasztották az elnök-vezérigazgatói posztot. A vezérigazgatói tisztséget továbbra is László Géza tölti be. Az új igazgatóság pénteken ül össze, és várhatóan Lévay Örsöt választja meg a cég elnökének.

A társaság a közeljövőben készíti el a cég menedzsmentje által korábban kidolgozott alapokon nyugvó közép- és hosszútávú stratégiáját. A társaság továbbra is szeretné megtartani a VRAM Rt.-ben meglévő 30 százalékos részesedését, de legalább 25 százalék + 1 szavazatnyi tulajdonrészt.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.