2002. március 25. 11:00

Egy internetes felmérés szerint vásárlást megelőzően szívesen nézegetjük a termékek képeit, hasonlóan ahhoz, ahogy a boltokban is nézelődünk.

A felmérésben résztvevők 64% -a nem vásárolna abban az esetben, ha rossz minőségű képekkel és lassú letöltéssel kellene bajlódnia, 55% pedig vagy lemondana a termékről, vagy a versenytársnál venné meg ugyanazt. Mindössze a válaszadók 8%-a állította, hogy visszatért az eredeti oldalra, s megvette az áhított terméket.

A felmérés a Greenfield hetente megjelenő Omnibusz programjának része, megbízója pedig az a TrueSpectra nevű cég, amely szerver alapú képi megoldásokkal foglalkozik, s ügyfélkörébe tartozik többek közt a Bloomingdale’s, Kinko’s, Nordstrom vagy a Macy’s áruházláncolat. A Greenfield érdekesnek tartotta azt is, hogy a vásárlók 75%-a hetente többször keres a vásárolandó áruról termékismertetőt az Interneten.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.