2001. december 3. 11:00

Az elemzők konszenzusa szerint a harmadik negyedévben 3,8 százalékkal bővült Magyarországon a bruttó hazai termék (GDP).

Az elemzők konszenzusa szerint a harmadik negyedévben 3,8 százalékkal bővült Magyarországon a bruttó hazai termék (GDP) - tette közzé a Napi. Az előrejelzések széles skálán szóródnak, a leginkább optimista és a leginkább pesszimista prognózis között 1,2 százalékpontos az eltérés. A beruházási dinamikával kapcsolatban még kisebb az egyetértés a szakértők között: van, aki év/év alapon visszaeséssel számol, de olyan elemző is akadt, aki szerint a tavalyi harmadik negyedévhez képest jelentős lesz a növekedés.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.