2002. július 17. 12:25

A világpiacon a legnagyobb ütemben növekvő eladású élelmiszerek és italok listáját az égetett szeszesitalok vezetik.

A világpiacon a legnagyobb ütemben növekvő eladású élelmiszerek és italok listáját az égetett szeszesitalok vezetik.

A több mint 90 vizsgált élelmiszerfajtából mindössze tíz százalékának értékesítése nőtt 10 százalékkal. Az alkoholos italok értékesítése nőtt igazán, hiszen a legnagyobb újításokat ezen a területen eszközölték. Az alkoholos üdítők (a magyar Zwack is nemrég debütált két újdonsággal: Unicum Night és Vilmos Inside) segítették hozzá az alkoholos italokat, hogy vezessék az leggyorsabban növekvő eladásokat, méghozzá 30 százalékos növekedéssel. A termékek értékesítésének bővülési üteme 12 százalék.

Az ásványvizek értékesítése sem lehet panasz, ezen a területen 13 százalékos a bővülés. Egyetlen százalékkal lemaradva követi az ásványvizeket a joghurtpiac. A legnagyobb növekedést a sör érte el(összesen hárommilliárd dollár).

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.