2002. július 19. 06:36

A PwC után, most a Deloitte tanácsadó részlege cseréli le az elhasznált nevet. Mint a cég illetékesei közzétették a céget a jövőben Braxton néven találják meg az ügyfelek.

Névváltoztatás előtt áll Deloitte tanácsadó részlege. Mint a cég illetékesei közzétették a céget a jövőben Braxton néven találják meg az ügyfelek. A változtatás feltétele, hogy a tanácsadó részleg leváljon az anyacégről a Deloitte Touche Tohmatsuról az év végén.

A tervek szerint a Braxton név bevezető kampánya októberben indulhat, amelynek szervezője az Omnicom Group's DBB Worldwide lesz. A névcserével párhuzamosan a cég új arculatának bemutatására is sor kerül. Az új név nem teljesen új, hiszen a Braxton Associates amelytől kölcsönözték 1984 óta a Deloitte tulajdonában van. A nevet Omnicom's Interbrand segítségével választották, mely áprilisban nyerte el a cég marketingstratégiájának megalkotására kiírt pályázatot.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.