TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A turizmusból származó bevétel 2006-ra meghaladja a 8 milliárd eurót, az egy látogató által elköltött összeg 250 euró fölé emelkedik.

A turizmusból származó bevétel 2006-ra meghaladja a 8 milliárd eurót, az egy látogató által elköltött összeg 250 euró fölé emelkedik, a belföldi turizmus aránya eléri a nemzetközi szintet - mondta Budai Zoltán, a Gazdasági Minisztérium (GM) turisztikai helyettes államtitkára csütörtökön, Budapesten.

Az idei év első 9 hónapjában 3,35 milliárd euró bevétel származott az idegenforgalomból, ami 19,3 százalékkal magasabb, mint az előző év azonos időszakában. A Figyelő című hetilap által rendezett "Turizmus 2002" című konferencián a helyettes államtitkár elmondta: középtávon várhatóan a Széchenyi-terv fejlesztései által több vendég érkezik Magyarországra, a hazai lakosság életszínvonalának emelkedésével nő a belföldi turizmus forgalma, valamint a környező országok gazdasági fejlődésük következtében Magyarország szempontjából is meghatározó küldő országokká válhatnak.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.