2002. március 18. 11:00

A végleges adatok szerint a folyó fizetési mérleg 390 millió euró hiánnyal zárt az idén januárban, ami 104 millió euróval haladja meg az MNB előzetes adatközlése szerinti hiányt.

A végleges adatok szerint a folyó fizetési mérleg 390 millió euró hiánnyal zárt az idén januárban, ami 104 millió euróval haladja meg az MNB előzetes adatközlése szerinti hiányt – közölte a Nemzeti Bank.

Az előzetes adatok szerint a folyó fizetési mérleg hiánya 286 millió euró volt az idén januárban. A mérleg hiánya 2001. januárjában - a közelmúltban visszamenőleg módosított folyó mérleg alapján - 175 millió euró volt. Tavaly a folyó fizetési mérleg éves deficitje 1,248 milliárd eurót ért el, a decemberi hiány 328 millió eurót tett ki.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.