2002. március 22. 11:00

Március 20-án először lépte túl kiszolgált hirdetésmennyiségben a 8 milliós számot az Adverticum Rt adservere.

Március 20-án először lépte túl kiszolgált hirdetésmennyiségben a 8 milliós számot az Adverticum Rt adservere, s ezt a mennyiséget az üzemeltető adatai szerint Magyarországon működő más adserverek együttesen sem közelítik meg. A cég közleménye szerint a gyorsan bővülő ügyfélkörnek köszönhető, hogy március 20-án 8.025.514-en állt meg éjfélkor az adview-számláló, vagyis a tavaly márciusban még csak napi kétmilliós, szeptemberben négy milliós teljesítmény egy újabb félév alatt ismét megduplázódott.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.