2002. március 28. 11:00

A Mediagnózis adatai szerint az eddig is legaktívabbnak számító minisztériumok márciusban - húsz nap alatt - többet szerepeltek a különböző médiumokban, mint korábban hónapok alatt.

Az év első két hónapjában összesen 569 millió forintot költöttek hirdetésekre az állami intézmények. A tárcák a televíziót részesítik a leginkább előnyben, de pénzt áldoztak rádiós, újságbeli és köztéri hirdetésekre is.

A Belügyminisztérium ebben az időszakban csaknem 20 millió forintot költött a folyóiratokban és a televízióban való hirdetésekre. Az Egészségügyi Minisztérium 1,5 millió forintot, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium 26 milliót, a Gazdasági Minisztérium (GM) 152 milliót, az Ifjúsági és Sportminisztérium (ISM) 114,5 milliót, a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) 237 milliót költött el tévés, közterületi, és sajtós megjelenésre. A Nemzeti Színház 4,5 millió forinttal, az Oktatási Minisztérium 3,2 millióval, az Államadósság Központ 10 millióval vette ki a részét az állami költekezésből.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.