2002. március 20. 11:00

Reklámcéget alapított a Hungexpo Reklámügynökség Kft., a Szerencsejáték Rt. reklámcége, a Fortuna Reklámügynökségi Kiadó Kft. és a Magyar Fejlesztési Bank Rt. 100 millió forintos tőkével.

A Hungexpo Reklám Marketingkommunikációs Rt. (HRM) néven létrehozott társaságból 10 százalékot birtokol az MFB, míg a fennmaradó 90 százalékon egyenlő arányban osztozik a két másik tulajdonos. A közös társaságot azzal a céllal hozták létre a többségi illetve kizárólagos állami tulajdonban lévő társaságok, hogy nagyobb kedvezményeket tudjanak elérni a médiavásárlások során, amelyre külön-külön nem lenne esélyük.

A tulajdonosok összes listaáras reklámkiadása tavaly meghaladta a 2,8 milliárd forintot, ebből a Szerencsejáték Rt. 2,25 milliárd forintot tudhatott magáénak. A HRM első megrendelése az "MFB az ország bankja" szlogenű kampány volt, de folyamatosan dolgoznak a Hungexpo eseményeinek népszerűsítésén is.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.