2002. július 22. 15:15

Az amerikaiak egyharmada lemondana a fizetésemelésről ha otthonról dolgozhatna - derül ki a Winston Group legfrissebb felméréséből.

Az amerikaiak egyharmada lemondana a fizetésemelésről ha otthonról dolgozhatna – derül ki a Winston Group legfrissebb felméréséből. A Positively Broadband kampányának érdekében folytatott felmérés szerint a tengerentúli emberek 54 százaléka gondolja úgy, hogy a telekommunikáció javítja az életminőségüket.

Az ingázó amerikaiak 66 százaléka van azon a véleményen, hogy a kommunikációs eszközök segítenek egy jobb élet-munka egyensúly kialakításában. A megkérdezettek 46 százaléka mondta, hogy a munkájának minősége javult mióta elláthatja az otthonról is. Szintén ilyen arányban vélték úgy, hogy jobb szülők illetve házastársak lennének, ha lenne lehetőségük távmunkában dolgozni.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.