2002. július 9. 06:22

Az online aukciókat szervező Ebay bejelentette, hogy 1,5 milliárd dollárért felvásárolja az elektronikus fizetéssel foglakozó PayPal-t.

Az online aukciókat szervező Ebay bejelentette, hogy 1,5 milliárd dollárért felvásárolja az elektronikus fizetéssel foglakozó PayPal-t.

A PayPal 1999 októberében kisérleti jelleggel indult és jelenleg 15,4 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik. Akárcsak az EBay, viszonylag rövid idő alatt nyereségessé vált, egyike a sikeres internetes üzleteknek. Az üzleti bevételeik 60%-a az EBay felhasználóktól származott. Az eBay 0,39 sajátrészvényt ad minden egyes PayPal-papírért.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.