2002. július 24. 10:35

Több évtizedes habozás után, miközben a vállalatoknál a menedzsment egyéb területei már réges-régen fejest ugrott a technikai újdonságok, így a munkát támogató szoftverek alkalmazásába, úgy tűnik a marketing is lassan beáll a sorba.

A problémák közül csak egy a sikerek nehézkes megoszthatósága. Próbáljunk meg kutatási eredményeket megosztani másokkal, s belátjuk nyomban, hogy szinte reménytelen küzdelmet vívunk, s az eredmények egy lefűzhető mappába kerülnek, s a feledés homályába rövid időn belül.

Ha ironikus akarnék lenni azt mondanám, hogy sokszor kénytelenek vagyunk mi magunk adatokat kreálni, vagy hibás adatokra alapozni döntéseinket, mert nem ott vannak a valós eredmények, ahol szükségünk lenne rájuk nyilatkozta Jim Stengel. Mindezek eredménytelen működést vonnak maguk után következményként. Ilyen eredménytelenséget a mai gazdaságban nem engedhetünk meg magunknak.


A cikk folytatása

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.