2017. május 3. 19:04

Hungarian siker.

Elindította az első magyarországi online kaszinószolgáltatást az LVC Diamond Kft., Andy Vajna filmügyi kormánybiztos cége. A netes szerencsebarlang a Vegas.hu oldalon érhető el. Az örömhírt Mezősi Tamás, a szájt marketingigazgatója jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Budapesten.

Mezősi szerint a NAV szerencsejáték felügyelete a teljes adminisztrációs rendszert átlátja és ellenőrizheti a jogszabályoknak megfelelő működést. Az előírásoknak megfelelően a Vegas.hu oldalon kizárólag magyarországi IP-címről hozható létre vagy érhető el játékosszámla.

A Las Vegas Casino Csoport 2015 óta 5 kaszinót üzemeltet Budapesten, jelenleg több mint 810 munkavállalót foglalkoztat. A nyilvános cégadatok szerint a cég utolsó lezárt gazdálkodási évében, 2015-ben 14,34 milliárd forint árbevételt ért el, adózott eredménye 4,1 milliárd forint volt.

Az online kaszinószolgáltatásra vonatkozó engedély a NAV honlapján közzétett adatok szerint 2024. december 31-ig érvényes.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.