TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Hungarian siker.

Elindította az első magyarországi online kaszinószolgáltatást az LVC Diamond Kft., Andy Vajna filmügyi kormánybiztos cége. A netes szerencsebarlang a Vegas.hu oldalon érhető el. Az örömhírt Mezősi Tamás, a szájt marketingigazgatója jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Budapesten.

Mezősi szerint a NAV szerencsejáték felügyelete a teljes adminisztrációs rendszert átlátja és ellenőrizheti a jogszabályoknak megfelelő működést. Az előírásoknak megfelelően a Vegas.hu oldalon kizárólag magyarországi IP-címről hozható létre vagy érhető el játékosszámla.

A Las Vegas Casino Csoport 2015 óta 5 kaszinót üzemeltet Budapesten, jelenleg több mint 810 munkavállalót foglalkoztat. A nyilvános cégadatok szerint a cég utolsó lezárt gazdálkodási évében, 2015-ben 14,34 milliárd forint árbevételt ért el, adózott eredménye 4,1 milliárd forint volt.

Az online kaszinószolgáltatásra vonatkozó engedély a NAV honlapján közzétett adatok szerint 2024. december 31-ig érvényes.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.