2002. július 22. 13:27

Befejeződött a Brau Union Hungária Rt. image kampánya, amely a megújult formájú Gösser üveg bevezetését tűzte ki célul. A red-stars.com Hungary által gondozott kampány újszerű eszköznek köszönhetően nagy sikerrel zárult.

A klasszikus csatornákon keresztül is kommunikált kampányt internetes megjelenés erősítette, ahol a közterületi és televíziós elemeket felhasználva, a kampányidőszakokat és súlyokat egyeztetve tökéletes összhangú, integrált kampánynak lehettünk szemtanúi. A red-stars.com Hungary által készített internetes reklám a figyelem felkeltésére épült, a kreatív anyagokon a halovány Gösser üveg a kurzort követte, és csak akkor vált teljesen láthatóvá, amikor valaki néhány másodpercig mozgatta az egeret a hirdetés felett.

A kiváló eredményekkel zárult kampány megmutatta, hogy az internet kiválóan használható image-kommunikációs célokra, hiszen a hirdetést megtekintők több mint 30%-a szándékosan a hirdetés fölé mozgatta az egerét. A szokatlan méretű - gyakran a weboldalak teljes jobb oldalát elfoglaló - hirdetések nem vezették félre a látogatókat, elsősorban méretük, feltűnő grafikájuk és a különleges technikai megoldás (kurzorkövető Gösser üveg a hirdetésen belül) miatt vonzották a látogatók figyelmét.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.