2017. július 10. 13:22

Nagyot kaszált a Sony, amit megháláltak a befektetők.

Most került az amerikai vetítőkbe a Pókember: Hazatérés című film, s máris friss lendületet hozott a lanyhán alakuló nyári mozipiacra. A gyártó Sony Picture részvényei 1,7 százalékkal emelkedtek a hírre, hogy az első hétvégén - ami szerte a világban nagyon fontos mutató a filmiparban - 117 millió dollárt hozott a képregény újabb megfilmesítése.

forrás: Facebook

A Sony 80-110 millió dollárral már bőven elégedett lett volna, a siker tehát felülmúlta a filmes cég várakozásait. A jelek szerint a befektetők is elégedettek voltak az eredménnyel.

Annak fényében különösen jónak mondható a fogadtatás, hogy az idei nyáron elég gyengén pörög az amerikai filmpiac: 8 százalékkal estek vissza a jegyeladások.

A filmre összesen 175 millió dollárt költöttek, de a bevételek már elérték a 250 millió dollárt világszerte, úgyhogy tényleg jó üzletet csináltak a Sony-nál. Ebben vélhetően szerepe volt a Robert Downey Jr. által megformált karakternek, Iron Man-nek, aki Pókember mentoraként bukkan fel a filmben - írja a BBC. Az Iron Man-jogok birtokosa a Walt Disney, de egy 2015-ös megállapodásnak köszönhetően a Sony produkciójában is megjelenhetett a karakter.

mfor.hu 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.