TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Nagyot kaszált a Sony, amit megháláltak a befektetők.

Most került az amerikai vetítőkbe a Pókember: Hazatérés című film, s máris friss lendületet hozott a lanyhán alakuló nyári mozipiacra. A gyártó Sony Picture részvényei 1,7 százalékkal emelkedtek a hírre, hogy az első hétvégén - ami szerte a világban nagyon fontos mutató a filmiparban - 117 millió dollárt hozott a képregény újabb megfilmesítése.

forrás: Facebook

A Sony 80-110 millió dollárral már bőven elégedett lett volna, a siker tehát felülmúlta a filmes cég várakozásait. A jelek szerint a befektetők is elégedettek voltak az eredménnyel.

Annak fényében különösen jónak mondható a fogadtatás, hogy az idei nyáron elég gyengén pörög az amerikai filmpiac: 8 százalékkal estek vissza a jegyeladások.

A filmre összesen 175 millió dollárt költöttek, de a bevételek már elérték a 250 millió dollárt világszerte, úgyhogy tényleg jó üzletet csináltak a Sony-nál. Ebben vélhetően szerepe volt a Robert Downey Jr. által megformált karakternek, Iron Man-nek, aki Pókember mentoraként bukkan fel a filmben - írja a BBC. Az Iron Man-jogok birtokosa a Walt Disney, de egy 2015-ös megállapodásnak köszönhetően a Sony produkciójában is megjelenhetett a karakter.

mfor.hu 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.