1p

Szíjj László cége az építőipar meghódítása után új kihívás elé néz.

Kitör az építőipar szűk korlátai közül, és meghódítja a szántóföldeket is a közbeszerzéseken rendkívül sikeresen szereplő Duna Aszfalt Kft., írja a Magyar Nemzet. Szíjj László cége ugyanis több új tevékenységet is bejegyeztetett az elmúlt hónapokban, aminek eredményeként augusztus közepétől számos mezőgazdasági feladatot is elláthat a társaság.

Ilyeneket űzehtnek most már:

  • erdészeti,
  • növénytermesztési,
  • állattenyésztési
  • betakarítást követő szolgáltatást,
  • fakitermelést
  • és agrárgépek bérbeadását.

Szíjjnak korábban már volt mezőgazdasági cége, az OPM-Agrár Zrt., de azzal annak idején a Mészáros Lőrinc bizalmasaként is ismert üzletember nem sokat törődött. A társaság 2013-as alapítása óta összesen 21 ezer forint árbevételt termelt. Szíjj László idővel ki is szállt belőle.

A DA egyébként nem csak a mezőgazdaságba pöföghet be, a társaság a jövőben elvileg telekommunikációs termék kiskereskedelmével is foglalkozhat. Az mno meg is kérdezte Szíjjékat, hogy mire föl ez a nagy váltás, válasz azonban nem érkezett.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!