2017. augusztus 28. 09:11

Szíjj László cége az építőipar meghódítása után új kihívás elé néz.

Kitör az építőipar szűk korlátai közül, és meghódítja a szántóföldeket is a közbeszerzéseken rendkívül sikeresen szereplő Duna Aszfalt Kft., írja a Magyar Nemzet. Szíjj László cége ugyanis több új tevékenységet is bejegyeztetett az elmúlt hónapokban, aminek eredményeként augusztus közepétől számos mezőgazdasági feladatot is elláthat a társaság.

Ilyeneket űzehtnek most már:

  • erdészeti,
  • növénytermesztési,
  • állattenyésztési
  • betakarítást követő szolgáltatást,
  • fakitermelést
  • és agrárgépek bérbeadását.

Szíjjnak korábban már volt mezőgazdasági cége, az OPM-Agrár Zrt., de azzal annak idején a Mészáros Lőrinc bizalmasaként is ismert üzletember nem sokat törődött. A társaság 2013-as alapítása óta összesen 21 ezer forint árbevételt termelt. Szíjj László idővel ki is szállt belőle.

A DA egyébként nem csak a mezőgazdaságba pöföghet be, a társaság a jövőben elvileg telekommunikációs termék kiskereskedelmével is foglalkozhat. Az mno meg is kérdezte Szíjjékat, hogy mire föl ez a nagy váltás, válasz azonban nem érkezett.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.