TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2017. január 27. 13:37

Egy román táblabíróság felszámoltatja a gyártási tevékenységet annak ellenére, hogy korábban az EU a Heinekennel vitázó cégnek adott igazat.

"Betiltotta a román táblabíróság az Igazi Csíki Sör gyártását és újra a Heinekennek kedvezett! 30 napon belül meg kell semmisíteni minden tárgyat és eszközt. Ezt a döntést annak ellenére hozta meg a román ítélőszék, hogy december 9-én az Európai Márkahivatal másodfokon is nekünk ítélte a márkát. Az Unió döntését a román bíróság ezzel a döntésével figyelmen kívül hagyta!" - írja a cég a Facebook-oldalán

A 140 embert foglalkoztató cég úgy véli, 

"Ez egy támadás egy székely vállalkozással szemben, amely felvállalta az identitását, a magyar nyelvet és szimbólumai használatát!"

(Igazi Csíki Sör FB-oldala) 

A Heineken azért indított pert korábban az Igazi Csíki Sör gyártója ellen, és kérte a termék gyártásának és forgalmazásának a leállítását, mert szerintük összetéveszthető a Heineken Ciuc nevű söreivel. Ebben a perben született korábban a Csíki Sör gyártója számára kedvező ítélet.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.