2002. április 5. 11:00

A nemzetközi légi forgalom visszaesése ellenére nem állnak le Európában a nagyobb repülőterek bővítését és korszerűsítését célzó beruházások.

A nemzetközi légi forgalom visszaesése ellenére nem állnak le Európában a nagyobb repülőterek bővítését és korszerűsítését célzó beruházások.

A világ 700 legforgalmasabb repülőterén tavaly 3 százalékkal esett a személyforgalom és 8 százalékkal kevesebb árut mozgattak meg – derül ki az Airport Council International most közzétett jelentéséből. Mindez azonban Európában nem befolyásolja a már elkezdett vagy tervezett repülőtéri beruházásokat, a nemzetközi légi forgalom az esztendő vége felé, de legkésőbb a jövő év elejére magára találhat. Térségünkben Varsóban, Prágában, Szófiában indulnak ilyen munkálatok – számolt be a Világgazdaság.

Ferihegy többéves lemaradásban van, szakértők szerint legkésőbb két-három esztendő múlva működnie kellene a 2/C terminálnak. A Budapest Airport Rt. már középtávú terveiben is szerepelteti ezt, de saját forrásból bizonyosan nem képes a nagyberuházásra. Addig legfeljebb az 1-es terminál kisebb korszerűsítése jöhet szóba.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.