2001. november 14. 11:00

Gyakran nagy a különbség a szándékok és a tettek között. Miközben neves piackutatók a CRM piac jelentős bővülését prognosztizálják, megfigyelők a CRM költések csökkenéséről számolnak be.

A piac átrendeződése ezzel még nem fejeződött be. Egyre nagyobb szerephez jutnak az olyan, eleve CRM megoldásokra szakosodott, a korábbiaknál kisebb és árban elérhetőbb rendszereket fejlesztő cégek, mint az E.piphany, vagy a Kana.

A dot-com fellendülés és a CRM divathullám következtében mintegy 500 nőtt a CRM megoldásokat kínáló vállalkozások száma. A Gartner elemzői szerint 2004-re már csak ötvenen lesznek talpon. Kellemetlen helyzetbe kerülhetnek azok, akik a másik 450 vállalkozás valamelyike mellett kötelezik most el magukat.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.