2002. július 18. 12:55

Az ActiveAgent által a szervezett V-net kampány rekord eredményeket produkált.A Vivendi Telecom Hungary online stratégiai és médiaügynökségi partnereként szervezett akció megdönthetetlennek látszó átkattintási arányt produkált.

"Az akció az egyidőben futó offline kampány stratégiai és vizuális mondandójára építkezett. A teaser jellegű üzenet úgynevezett "forma pop-up" („shaped pop-up”) megvalósítása átlagosan 52%-os átkattintási arányt produkált, mely valószínűleg rekordot ír a hazai online marketing történetében. Az interneten klasszikusnak számító "hibaüzenet-banneres" műfaj a fent említett új kreatív forma alkalmazása és az offline megjelenésekkel történő harmonizálás által tudott új tartalmat nyerni és igen hatékonyan teljesíteni. Mindemellett ez a viszonyszám nem csak médiasikert jelent, hiszen - a visszajelzések szerint - az értékesítések is az elvárt növekedés felett teljesítettek a reklám hatására." - mondta Soós Gergely stratégiai igazgató.

"Természetesen tisztában voltunk azzal a ténnyel, hogy a pop-up reklámok nem megfelelő használata zavarhatja a felhasználókat. Nem véletlen tehát, hogy a kampány nagyon szoros targetálási kritériumok mellett került megvalósításra. A reklámok kizárólag este 6 és reggel 8 óra között jelentek meg, hiszen az üzenet elsődleges célcsoportja a kedvezményes időszakot használó internetezők voltak. Mindemellett egy weboldalon a reklám egy látogatónak egy napon belül csak egyszer jelent meg, ezáltal kivédve az esetleges zavaró hatást. A megjelenések az [origo], a Habostorta, az RTL Online és a Korridor portálokon történtek." - tette hozzá a szakember.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.