2002. július 1. 11:01

A Tuborg sörök júniustól új üvegben kerülnek forgalomba. A változáshoz kapcsolódó kampányt a Human Telex viszi.

Az új csomagolás sajátossága az ún. Twis-off technológiájú kupakban rejlik, a Tuborg-os palackok mostantól tekeréssel nyitható formában kerülnek forgalomba. Ez a megoldás ma még egyedinek számít a hazai piacon, mivel a Tuborg-on kívül mindössze két márka kínál ilyen üvegeket. A megújult termékek bevezető kampányát a Human Telex jegyzi. A kreatív tervezést is magában foglaló megrendelést az ügynökség a Dreher Sörgyárak Rt.-vel fennálló megbízási szerződés keretein belül kapta. A kommunikációs kampányban üvegnyak-címke, horeca asztali attrap, padlómatrica és sajtóhirdetések kapnak szerepet.

A sajtókampány egyediségét a megjelenő hirdetések perszonalizált formája adja. A kettős szlogenből ugyanis a női magazinokban a "Most Anya csavar", míg a férfiakat célzó médiumokban a "Most Apa csavar" forma jelenik meg.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.