1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

November 1-i hatállyal Vratislav Kulháneket nevezték ki a budapesti tőzsdén is jegyzett AAA Auto Group N.V. igazgatótanácsának új elnökévé. A cég a legnagyobb forgalmú közép-európai használtautó-kereskedő hálózatnak, az AAA AUTO-nak a tulajdonosa.

Vratislav Kulhánek komoly autóipari tapasztalattal rendelkezik mint a Škoda Auto igazgatótanácsának volt elnöke, illetve a Cseh Autókereskedők Országos Szövetségének elnöke. Az AAA AUTO-nál az adminisztrációs és vezetői tevékenység optimalizálása lesz a feladata, különös tekintettel az ügyfélkapcsolatokra és a majdani fejlesztésekre.

"Vratislav Kulhánek az egyik legismertebb felső vezető a cseh és az európai autóiparban, tapasztalata és képességei komoly segítségére lesznek cégünknek a további fejlődésben" - mondta Anthony James Denny, az AAA AUTO elnöke.

Vratislav Kulhánek az igazgatótanács elnöke és külső (non-executive) tagja. Anthony James Denny, aki eddig az igazgatótanács elnöki tisztét is ellátta, továbbra is a cégcsoport többségi tulajdonosa és ügyvezető igazgatója.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!