2001. december 5. 11:00

A nemzetgazdasági beruházások volumene az idén a harmadik negyedévben a szezonálisan kiigazított adatok szerint 0,2 százalékkal csökkent az előző negyedévhez képest.

A nemzetgazdasági beruházások volumene az idén a harmadik negyedévben a szezonálisan kiigazított adatok szerint 0,2 százalékkal csökkent az előző negyedévhez képest és 4,5 százalékkal haladta meg a tavaly azonos időszakit - hozta nyilvánosságra az előzetes számítások alapján a Központi Statisztikai Hivatal kedden. Tavaly a harmadik negyedévben 1,2 százalékkal csökkent a beruházások értéke az előző év azonos időszakához képest a korrigált adatok szerint. Az idén a második negyedévben a beruházások 3,4 százalékkal emelkedtek az egy évvel korábbihoz képest.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.