2002. március 18. 11:00

A Magyar Nemzeti Bank közleménye szerint az ország nettó devizaadóssága az idén január végén 3,8 milliárd euró volt, szemben a tavaly december végi 4 milliárd euróval.

A Magyar Nemzeti Bank közleménye szerint az ország nettó devizaadóssága - tulajdonosi hitelek nélkül - az idén január végén 3,8 milliárd euró volt, szemben a tavaly december végi 4 milliárd euróval, illetve a 2001 januári 5,978 milliárd euróval. A jegybanki tartalékok összege idén január végén 11,8 milliárd eurót tett ki, ellentétben a 2001 december végi 12,2 milliárd euróval, illetve a tavaly januári 11,6 milliárd euróval.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.