2002. július 9. 06:25

Csaknem hatezerrel csökkent a regisztrált munkanélküliek száma az idén júniusban májushoz képest.

Csaknem hatezerrel csökkent a regisztrált munkanélküliek száma az idén júniusban májushoz képest, így a hónap végén 328.500 munkanélkülit tartottak nyilván a munkaügyi központokban - közölte a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium (FMM).

Az egy évvel korábbihoz képest 31.100 a regisztrált munkanélküliek számának a csökkenése. A központi régióban 16,5 százalékkal az Észak-Alföldön 12,6 százalékkal, a Dél-Alföldön 9,1 százalékkal esett vissza a regisztrált munkanélküliek száma egy év alatt.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.