2001. november 7. 11:00

A KSH jelentése szerint az ipari termelés az előző év azonos időszakához viszonyítva 2001 szeptemberében 5%-kal csökkent

A Központi Statisztikai Hivatal a mai napon tette közzé a hazai ipari termelés előzetes értékét. A jelentés szerint az ipari termelés az előző év azonos időszakához viszonyítva 2001 szeptemberében 5%-kal csökkent, az év első kilenc hónapjában pedig 4,7%-kal nőtt. A termelés volumene szezonálisan és munkanap-tényezővel is kiigazított index szerint szeptemberben az előző év azonos időszakához viszonyítva 3,7%-kal, az előző hónaphoz, augusztushoz képest 4,6%-kal csökkent.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.