2002. július 19. 06:25

A 2001-es év folyamán végbement kedvezőtlen árfolyamváltozások ellenére a 2000-es bázisévhez viszonyítva kis mértékben sikerült növelni a társaság nettó árbevételét.

Ehhez minden bizonnyal hozzájárult az is, hogy a Hungarocamion gépjárművei 125,5 millió kilométerről 131 millió kilométerre növelték futásteljesítményüket. Beérett a gyümölcse az elmúlt három évben informatikai és flottakövető rendszerre (Oracle vállalatirányítási rendszer + GPS/GSM flottakövető rendszer) költött mintegy 2 milliárd forintos beruházásnak is. A tavalyi évi bevételnövekedést a cégnek úgy sikerült elérnie, hogy közben 160 új kamiont is vásároltak, melynek köszönhetően a Hungarocamion flottájának átlagéletkora továbbra is 3 év alatt maradt.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.