2002. július 3. 08:58

Győr és Bécs között EURegio néven naponta három új vonatpár közlekedik. A vonatok június 16. óta ezt a távolságot mintegy másfél óra alatt teszik meg.

Győr és Bécs között EURegio néven naponta három új vonatpár közlekedik. A vonatok június 16. óta ezt a távolságot mintegy másfél óra alatt teszik meg. A közvetlen vasúti összeköttetést a MÁV Rt. és az Osztrák Szövetségi Vasutak (ÖBB) által kötött megállapodás tette lehetővé, amelynek célja a két ország közötti vasúti forgalom minőségi színvonalának javítása.

A közeljövőben Szombathely és Graz között vezetnének be hasonló EURegiós vonatokat, valamint Bécsújhely (Wiener Neustadt) bekapcsolását is tervezik - összeköttetést biztosítva ily módon Budapesttel.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.