2001. november 29. 11:00

November végéig összesen 64 millió dollár kockázati tőkét fektettek be Magyarországon, ez némiképp elmarad az egy évvel korábbi 74 millió dollártól.

November végéig összesen 64 millió dollár kockázati tőkét fektettek be Magyarországon, ez némiképp elmarad az egy évvel korábbi 74 millió dollártól - derül ki egy ma közzétett felmérésből. Jól szrepelt az it-szektor, amely november végéig 12 százalékot hasított ki a kockázati tőkebefektetésekből.

A kockázati tőkebefektetések területén számos lezáratlan ügylet is van, így az elemzés szerint nem lehetetlen a tavalyi összeg elérése, vagy megközelítése. Az internet 9, a telekom szektor 4, a média pedig 2 százalékkal részesedik. A várakozások szerint jövőre 108 millió dollárt tesznek ki a kockázati tőkebefektetések, tavaly egész évben 103 millió dollár érkezett.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.