2001. november 29. 11:00

A Ball State University (BSU), a public relations oktatásának egyik vezető amerikai felsőoktatási intézménye, egyetemi Public Relations Tanácsadó Testületébe választotta dr. Schillinger Attilát.

Úgyszintén Londonban a technológiai PR-rel foglalkozó August.One Communications igazgatósági tagja. Ezévtől a világ vezető független technológiai public relations tanácsadó vállalatának, a Waggener Edstrom Strategic Communicationsnak lett németországi ügyvezető igazgatója. Időközben gyakori előadója a budapesti (volt) Külkereskedelmi Főiskolának és a Budapesti Műszaki Egyetem MBA programjának. "Szívesen osztom meg eddigi tapasztalataim a jövő szakembereivel. Megtiszteltetésnek érzem a lehetőséget, hogy a BSU Public Relations Tanácsadó Testület tagjaként ezt a szakma hazájában is megtehetem majd," - mondta Schillinger.

A Ball State University-t 1899-ben alapították. Jelenleg hét főiskolát és 48 tanszéket foglal magában, amelyek évente összesen mintegy 18.000 diákot iskoláznak be. A BSU egyike azon kevés amerikai posztgraduális intézményeknek, ahol a diákok posztgraduális (Masters) public relations diplomát szerezhetnek. A program a College of Communication, Information and Media része, amely nemrégiben egy 33 millió dolláros hipermodern létesítménybe költözött, amerika egyik legnagyobb kommunikációs főiskolájává lépve ezzel elő.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.