2002. július 25. 10:09

A jövőben Hewlett Packard Magyarország (HP) pr-feladatait a Noguchi & Peters látja el.

A Hewlett Packard Magyarország (HP) pr-feladatait a Noguchi & Peters látja el ezentúl.

A HP és a Compaq integrációs folyamat részeként eljött annak az ideje, hogy a létrjött új cég a két hazai PR ügynöksége közül is kiválasszon egyet. A HP és a Compaq korábban a Noguchi és az Mmd volt. A cég vezetősége végül a Noguchi & Peters International Communications mellett döntött, akik 2002. augusztus elsejétől a HP Magyarország hivatalos PR ügynöksége. Az Mmd egyébként 4 éven át kezelte a Compaq kommunikációs munkáit.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.