2002. július 3. 08:55

Növekszik az akár 250 ezer euróra rúgó nagy károk száma a szállításban, hívta föl a figyelmet a többi között a szállításbiztosítási piacon is jelentős részesedéssel bíró Württembergi és Badeni Biztosító Rt.

Növekszik az akár 250 ezer euróra rúgó nagy károk száma a szállításban, hívta föl a figyelmet a többi között a szállításbiztosítási piacon is jelentős részesedéssel bíró Württembergi és Badeni Biztosító Rt.

A heilbronni székhelyű Württembergische und Badische Versicherungs AG (Wübe) a 2001. évi üzleti jelentésében figyelmeztet a viszonylag új jelenségre. Okát az elemzés a következőkben látja: általában a növekvő közúti áruszállításban, valamint abban, hogy mind több a közúton feladott, különösen érékes termék. Ehhez járul az igény, hogy a megsérült termékért a biztosítók kénytelenek teljes egészében kártalanítani a tulajdonost, tekintettel arra, hogy nem kifizetődő az értékes és bonyolult műszaki készülékeket, berendezéseket megjavítani. Ekként a totálkár-kifizetések jócskán megugrottak.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.