2002. július 4. 12:18

A magyarországi Visa-kártyákkal teljesített forgalom ez év március végére elérte a 3,17 milliárd dollárt azaz 824 milliárd forintot, ami 32 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbi adatot.

A magyarországi Visa-kártyákkal teljesített forgalom ez év március végére elérte a 3,17 milliárd dollárt azaz 824 milliárd forintot, ami 32 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbi adatot - mondta Radu P. Obreja, a Visa International Közép-Európáért, Közel-Keletért és Észak-Afrikáért felelős elnökhelyettese.

Mindeközben a Visa-kártyák összesített száma ez év harmadik hónapjának végére 1,848 millió darabra emelkedett, ez 19 százalékos növekedés az egy évvel korábbihoz képest. A Visa kiemelt területként kezeli a hitelkártya-piacot. Radu P. Obreja elmondta: a hitelkártya-piac Magyarországon lendületes növekedést produkált 2002 első negyedévének végére. A Visa hitelkártyás tranzakciók száma 42 százalékkal 1,8 millióra, a hitelkártyás forgalom pedig 85 százalékkal több mint 93 millió dollárra emelkedett az egy évvel korábbi értékhez képest.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.