2002. április 5. 11:00

Együttműködési megállapodást kötött a Goodyear magyar leányvállalata az Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal, melynek célja hogy óriásplakátokon hangsúlyozzák a megfelelő gumiabroncs használatát a biztonságos közlekedés érdekében.

Együttműködési megállapodást kötött a Goodyear magyar leányvállalata az Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal, melynek célja hogy óriásplakátokon hangsúlyozzák a megfelelő gumiabroncs használatát a biztonságos közlekedés érdekében.

A „Nyomában a biztonság” elnevezésű közlekedésbiztonsági közterületi kampány során az M1-es, M3-as, M5-ös és M7-es autópályák mentén 23 óriásplakátot helyeztek el, és 2002. szeptemberig további 48 plakátot állítanak fel. Az „Ellenőrizze az abroncsok légnyomását” fősorral futó felhívás arra figyelmezeti az autósokat, hogy a megfelelően karbantartott autógumikkal vészfékezés esetén jelentősen lerövidül a féktáv.

A szeptemberben bemutatandó plakátokon már a téli változatot láthatjuk majd, amelyeken különös hangsúlyt fektetnek a téli gumik biztonságos közlekedésben betöltött szerepére. A plakátok elkészítését a gumiabroncsgyártó vállalat, engedélyezésüket pedig az OBB vállalta magára. A kampány különlegessége, hogy a plakátok az autópályákhoz közelebb eső, kiemelt reklámhelyekre kerülnek majd.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.