2001. december 27. 11:00

Az Amazon.com Inc. internetes kiskereskedelmi céghez december 21-én éjfélig több mint 37,9 millió árucikkre futott be megrendelés, amiből 10 millió feletti darabszámmal az USA-n kívüli fogyasztók részesedtek.

A versenytárs Yahoo! is jól teljesített, hálaadásnaptól a karácsony első napját megelőző napig tartó ünnepi szezon 86 százalék feletti forgalomnövekedést hozott, a Microsofthoz tartozó MSN hálózat online értékesítései pedig éves összevetésben 56 százalékkal ugrottak meg.

A Yahoo! felhasználói a negyedik negyedévben 10,3 milliárd dollárt költöttek el a neten, míg az MSN karácsony előtti forgalma 5,6 milliárd dollárt tett ki. Az Amazon forgalmi adatain jól látszik a Harry Potter-mánia: az eladott tételek listáját 450 ezer darabbal a mesehősről szóló könyvek, illetve a sztorihoz kapcsolódó különféle termékek vezetik, míg az elektronikai cikkek között a DVD-lejátszó volt a sztár.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.